Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6

van Tux Photography

- Werkcode: 338446

Tux Photography over De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6

De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië.

Deze foto is gemaakt in het gebied van de Drei Zinnen in de Dolomieten (Italië). De wandeling die ik maakte in dit gebied heeft veel indruk op me gemaakt.
De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6 vind je in de categorieën Bergen, Dolomieten, Drei Zinnen, Fotografie, Italië, Landen & Reizen, Landschappen, Landschapsfotografie, Meren, Panoramafotografie en Wolken.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6 van Tux Photography

Koop de foto De Drei Zinnen in de Dolomieten in Italië - 6 van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 338446

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 5 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 103 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.