De Drift in Utrecht bij tegenlicht met een vleugje denim in de kleur en een vintage look.

De Drift in Utrecht bij tegenlicht met een vleugje denim in de kleur en een vintage look. van De Utrechtse Grachten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 265548

De Drift in Utrecht bij tegenlicht met een vleugje denim in de kleur en een vintage look. van De Utrechtse Grachten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

De Drift in Utrecht bij tegenlicht met een vleugje denim in de kleur en een vintage look. Deze opname maakt deel uit van een omvangrijke verzameling beelden van de Utrechtse binnenstad gemaakt door André Blom Fotografie. De naam van het project: "De Utrechtse Grachten". Door de grijsblauwe kleurstelling is deze foto bijvoorbeeld uitstekend te combineren met de "Kleur van het jaar 2017"van Histor: Denim Drift

Over De Utrechtse Grachten

Bestel hier je prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit de ruim 500 foto's gemaakt in de Utrechtse binnenstad. "De Utrechtse Grachten"is een fotoproject van de Utrechtse stadsfotograaf André Blom. André Blom fotografeert voor bedrijven en particulieren. In zijn portfolio architectuur-, landschaps- en reportagefotografie. Het werk in de shop bij Werk aan de Muur betreft alleen foto's uit zijn langlopende project "De Utrechtse Grachten". Uit de foto's in de shop selecteerde André Blom een drietal series bijzondere ansichtkaarten, welke rechtstreeks kunnen worden besteld. Daarnaast zag eind december 2016 de verjaardagskalender van "De Utrechtse Grachten" het licht. Ook deze kunt u rechtstreeks via https://www.deutrechtsegrachten.nl bestellen. Digitale bestanden nodig? Informeer vrijblijvend naar de prijs en voorwaarden. Zie de link in de bio.

Alle werken