De Gaardbrug in zwartwit gezien vanaf de werf in Utrecht

De Gaardbrug in zwartwit gezien vanaf de werf in Utrecht van De Utrechtse Grachten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 195662

De Gaardbrug in zwartwit gezien vanaf de werf in Utrecht van De Utrechtse Grachten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Omschrijving

De Gaardbrug in zwartwit gezien vanaf de werf in Utrecht maakt deel uit van een uitgebreide fotoserie in zwartwit van André Blom Fotografie uit Utrecht, waarin de Domstad centraal staat. Met name de grachten, zoals de oudegracht, kromme nieuwegracht, nieuwegracht en de Drift en natuurlijk de Dom en de Domkerk.

Over De Utrechtse Grachten

Bestel hier je prints van "De Utrechtse Grachten". Kies uit de ruim 500 foto's gemaakt in de Utrechtse binnenstad. "De Utrechtse Grachten"is een fotoproject van de Utrechtse stadsfotograaf André Blom. André Blom fotografeert voor bedrijven en particulieren. In zijn portfolio architectuur-, landschaps- en reportagefotografie. Het werk in de shop bij Werk aan de Muur betreft alleen foto's uit zijn langlopende project "De Utrechtse Grachten". Uit de foto's in de shop selecteerde André Blom een drietal series bijzondere ansichtkaarten, welke rechtstreeks kunnen worden besteld. Daarnaast zag eind december 2016 de verjaardagskalender van "De Utrechtse Grachten" het licht. Ook deze kunt u rechtstreeks via https://www.deutrechtsegrachten.nl bestellen. Digitale bestanden nodig? Informeer vrijblijvend naar de prijs en voorwaarden. Zie de link in de bio.

Alle werken