De Grote Kerk van Schoonhoven tijdens het blauwe uur van Stephan Neven

Werkcode: 440 116 Kopieer de werkcode

Stephan Neven profielfoto De Grote (of St. Bartholomeüs) Kerk van Schoonhoven, gezien vanaf de Lopikersingel. De foto is genomen over het bevroren water van de gracht, tijdens het blauwe uur, waarbij de bomen van het Springerpark niet meer zijn dan silhouetten.

Dit werk wordt aangeboden door Stephan Neven

Mijn fotografie-specialiteiten zijn landschappen en stadsgezichten. Ik probeer door middel van nabewerking de foto's zo realistisch mogelijk te laten lijken: zoals ik de situatie op het moment zag en voelde, zo probeer ik dit ook over te brengen in het eindresultaat. Omdat dit soms door beperking van de camera of lens niet lukt, helpt de nabewerking me daar een handje bij. Verder ben ik geen professional, ik ben (nog) niet in te huren en ik heb ook geen fotografiestudie of cursussen gevolgd. Een geoefende hobbyist, noem ik mezelf dan maar. Geoefend omdat ik nu sinds mei 2009 mijn camera heb waar ik een jaar later echt actief mee aan de slag ging (pagina op Flickr, mezelf inlezen in de theorie enz.). Hiervoor gebruikte ik het nog als point-and-shoot camera, net als de fotocameraatjes die ik daarvoor had. Ik heb mezelf ontwikkeld denk ik door veel te lezen en te proberen. Ik heb nooit cursussen o.i.d. gevolgd, ik heb mezelf alles aangeleerd door te leren van anderen. Ik hoop dat je mijn werken mooi vindt! Veel kijkplezier (dit kan ook op mijn uitgebreidere fotostream op Flickr: https://www.flickr.com/stephanneven)!!

Meer weten over Stephan Neven?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Marianne
Nederland
5 / 5

Al eerder bij Werk aan de Muur besteld en dat verliep eveneens probleemloos. Het doek dat wij nu bestelden is prachtig. De levering verliep vlotjes. Hierover in de ochtend van de levering nog wel contact gehad met Lianne en werden vriendelijk te woord gestaan. Het doek werd ruim vòòr tijd geleverd. Al met al zeer tevreden. Wij zijn een volgend werk al weer aan uit uitzoeken. Bedankt voor de uitstekende service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Sivoservice Supplies & Advice
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Nienke
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede klantenservice
Ik wilde na mijn bestelling toch nog iets veranderen, dit bleek geen enkel probleem. De klantenservice reageert snel en is bijzonder klantvriendelijk. Persoonlijk en toch professioneel. Toen de verzending iets vertraging opliep, werd ik steeds op de hoogte gehouden. De werken zijn prachtig, ben er heel blij mee!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Nol
Nederland
5 / 5

Alles keurig verzorgd zoals afgesproken. Bijzonder vriendelijke mailtjes en de bezorging een dag uitstellen was geen probleem. We zijn blij met het mooie canvaswerk op onze slaapkamer. Heel handig is jullie app, om alvast een idee te krijgen hoe het werk zou staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
Hennie
Nederland
4.5 / 5

Na de bestelling wordt er door het team van werkaandemuur direct gereageerd per mail, vriendelijk en persoonlijk. De levering verloopt uitstekend en het resultaat van mijn werk aan de muur is mooier dan ik had durven dromen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Birgit
Nederland
5 / 5

Ziet eruit zoals website
Hele mooie schilderij ontvangen, ziet er uit zoals foto op website. Levering ging helemaal prima. Je kan zelfs op maat laten maken indien je maat er niet tussen zit en is daarnaast goed betaalbaar

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2023
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Riccardo
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Petra
Nederland
4.5 / 5

Helemaal top
Hele mooie keuze aan beeld materiaal. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik ben blij!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
Rianne
Nederland
4.5 / 5

Heel blij met de geleverde producten en diensten
Drie foto's besteld op geluidwerende panelen na goed advies via de mail. Twee mannen kwamen het ophangen en leverde keurig werk af.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk De Grote Kerk van Schoonhoven tijdens het blauwe uur van Stephan Neven op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
107,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden