De Hallgrímskirkja bij avond, Reykjavik, IJsland

De Hallgrímskirkja bij avond, Reykjavik, IJsland van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 110965

De Hallgrímskirkja bij avond, Reykjavik, IJsland van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
133 gratis verzending!
De Hallgrímskirkja bij avond, Reykjavik, IJsland van Frans Blok

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Hoewel er de laatste jaren wat meer hoogbouw is bijgekomen domineert de Hallgrímskirkja nog steeds de skyline van Reykjavik. De architect, Guðjón Samúelsson, werd bij het ontwerpen geïnspireerd door de basaltformaties die in IJsland voorkomen. Hij heeft zijn creatie niet uitgevoerd gezien, want de kerk is pas in 1986, dertig jaar na zijn dood, voltooid.

Wie de kerk, zoals op dit beeld, verlicht wil zien, moet niet in de zomer komen, want dan is het 24 uur per dag licht in Reykjavik. Okee, rond middernacht misschien een beetje schemerig, maar nauwelijks genoeg om de lichten aan te doen.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken