De Hef, Rotterdam

De Hef, Rotterdam van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 104259

De Hef, Rotterdam van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
129 gratis verzending!

Omschrijving

De Hef is een iconische spoorbrug over de Koningshaven in Rotterdam, onder andere bekend van de film De Brug, gemaakt door Joris Ivens in 1928. De twee buitenste delen dateren uit 1878, het hefgedeelte in het midden is in 1927 geplaatst als vervanging van de oorspronkelijke draaibrug.

Sinds 1993 gaat het treinverkeer door de spoortunnel en wordt De Hef niet meer gebruikt. Dit beeld toont het monument samen met de iets minder opvallende Koninginnebrug. Links zien we het Noordeiland, rechts de wijk Feijenoord, op de achtergrond de Nieuwe Maas en Kralingen.

Over Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken