De Hef van Huub Keulers

Werkcode: 120 304 Kopieer de werkcode

Huub Keulers profielfoto De Hef is de populaire benaming van de Koningshavenbrug, een sinds 24 september 1993 voor het treinverkeer buiten gebruik gestelde spoorweghefbrug over de Koningshaven in Rotterdam. De brug vormde deel van de spoorlijn Breda - Rotterdam.

Dit werk wordt aangeboden door Huub Keulers

Huub Keulers is naast profesioneel fotograaf ook auteur van educatieve fotografieboeken. Hij runt deze mooie activiteiten samen met zijn vrouw Lorette vanuit zijn woonplaats Elsloo, gemeente Stein (Li) onder de naam Huub Keulers Media Services. Huub's fotowerk richt zich voornamelijk op sport-, honden-, portret- en reisfotografie maar daarnaast is hij ook actief in de commerciële sector.

Huub en Lorette werken naast nieuwsmedia, evenementenbureaus en sportbonden ook voor de zakelijke markt en particulieren. Door gebruik te maken van elkaars kracht en passie kunnen ze een totaalpakket leveren voor onderscheidende communicatie doeleinden (fotoreportages, copywriting en websites). Dit brengt ze op bijzondere locaties en in contact met leuke, interessante mensen. Door hun jarenlange ervaring, creativiteit en visie zetten ze de wensen van hun klanten om in sterke en pakkende beelden en teksten.

Meer weten over Huub Keulers?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Henor
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig!
    Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Sivoservice Supplies & Advice
    Nederland
    5 / 5

    Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Ype
    Nederland
    5 / 5

    Prima verzorging
    Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
    Jessica van Hoof
    Nederland
    5 / 5

    Super service en mooi canvas!
    Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
    Rolf
    Nederland
    5 / 5

    Wandpaneel geslaagd
    Voor een wandpaneel van 100x150 met geluidsabsorberende eigenschap kregen we technisch advies. Dus nu hebben we een betere acoustiek en een fraaie afbeelding aan de muur.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    J
    Nederland
    5 / 5

    ziet er uit zoals op de site
    Al meerdere dingen besteld via Werk aan de muur, Goed verpakt en degelijk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Ronald
    Nederland
    5 / 5

    Top service!
    Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
    Janneke
    Nederland
    5 / 5

    "Maar dit is toch echt?", zie mijn schoondochter toen ze het csnvasdoek zag.
    N.a.v. de prima tips op de site, werken met juiste maten gekocht. Ook de app waardoor je je werk op je muur kunt projecteren, heeft ons goed geholpen bij de keuze voor en maten van onze derde bestelling.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
    Peter
    Nederland
    5 / 5

    Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
    Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
    Centrum van Alphen
    Nederland
    5 / 5

    Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
    Remco v/d Griendt
    Nederland
    5 / 5

    Het uitzoeken van een mooi doek in Art frame is al super. Maar het resultaat is super mooi. Erg makkelijk te monteren en op te hangen. Dank mensen.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Corrie
    Nederland
    4.5 / 5

    Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
    Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto De Hef van Huub Keulers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
112,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden