De Hefbrug in Rotterdam

De Hefbrug in Rotterdam van Rob Pols

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Hefbrug in Rotterdam van Rob Pols

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 535629
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Dit werk wordt aangeboden door Rob Pols

Rob Pols profielfotoMijn naam is Rob Pols. Ik ben in 2001 begonnen met fotografie. Eerst met de eenvoudige analoge camera van mijn ouders, een jaar later gevolgd door mijn eerste digitale camera. Dit was een eenvoudige compactcamera met alleen een digitale zoommogelijkheid, maar het was voor toen al heel wat! Tegenwoordig kun je met een beetje smartphone al snel mooiere en grotere foto’s nemen. De ontwikkelingen hebben wat dat betreft niet silgestaan!.

In 2007 kocht ik mijn eerste digitale spiegelreflexcamera met een standaard objectief. Er ging meteen een totaal andere (foto)wereld voor mij open.
In 2010 kocht ik er een 18-200 mm zoomlens bij. In 2011 werd de eerste spiegelreflex vervangen door een nieuwe, betere camera.

Ik ben gaan fotograferen vanuit mijn passie voor tradiitionele (wind)molens, een hobby die inmiddels ruim veertig jaar in beslag neemt. Ik fotografeer molens in alle hoeken van Nederland, maar ook over de grens. In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig molenaar en de molen die ik beheer is natuurlijk een perfect onderwerp om te experimenteren! In eerste instantie richtte ik me voornamelijk op het fotograferen van de buitenkant, later ging ik ook steeds meer interieurfoto’s maken.

Al in de periode van mijn eerste (compacte) digitale camera werden veel van mijn foto’s geplaatst in de Nederlandse Molendatabase, een website waarvan ik van 2004 tot 2008 fotoredacteur ben geweest. Een periode waarin ik veel heb geleerd over het selecteren van fotowerk en (eenvoudige) beeldb

Alle werken