De Helper in zwart wit

van robert wierenga

- Werkcode: 84 023

robert wierenga over De Helper in zwart wit

Grijze bewolkte dage lenen zich soms heel goed voor minimalistische fotografie. Deze foto van poldermolen "De Helper" aan het Paterswoldsemeer in Groningen heb ik gemaakt met gebruikmaking van een 10-stops grijsfilter. Hierdoor ontstond een zeer lange belichting van 4 minuten. Alle golfjes in het water worden zo glad gestreken, zodat water en lucht 1 lijken te worden. Alleen de bomen op de achtergrond verraden nog de horizon.
De Helper in zwart wit vind je in de categorieën Fotografie, Groningen, Groningen (provincie), Helper (Utah), Meer (watervlakte), Molens, Paterswolde, Paterswoldsemeer, Reflectie (straling), Water, Zwart-wit, robert wierenga en www.robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De Helper in zwart wit op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Helper in zwart wit van robert wierenga

Koop de foto De Helper in zwart wit van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 84 023
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
131 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.