De Hoop en Zeldenrust

van robert wierenga

- Werkcode: 122 164

robert wierenga over De Hoop en Zeldenrust

Op de oude stadswallen van Dokkum staan 2 mooie grote windmolens, De Hoop en Zeldenrust. Ik heb deze op een hele kalme avond vastgelegd met een lange belichting. Hierdoor worden de molens mooi door het spiegelgladde water gereflecteerd.
De Hoop en Zeldenrust vind je in de categorieën Blauwe uur, Blue hour, Dokkum, Fotografie, Friesland, Molens, Reflectie, Rust, Stadswal, Steden, Wind, Zen, Zonsondergang, glad, robert wierenga en robertwierenga.com.
robert wierenga profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door robert wierenga

Hallo! Mijn naam is Robert Wierenga. Leuk dat je mijn werk bekijkt. Naast mijn werk als Spoedeisende Hulp arts ben ik actief als landschapsfotograaf. Het vastleggen van onze mooie wereld biedt me een mooi tegenwicht voor de hectiek binnen de ziekenhuismuren. Aangezien ik in Groningen woon, maak ik de meeste van mijn foto's in de 3 noordelijke provincies. Ik trek er graag op uit tijdens de momenten met het mooiste licht, vaak rond zonsopkomst of zonsondergang. Mijn werk kenmerkt zich door eenvoudige, sterke composities en vaak een intensief gebruik van kleur en contrast. Neem voor meer werk en bijvoorbeeld tips voor landschapsfotografie eens een kijkje op mijn website, robertwierenga.com.

Alle werken van robert wierenga


Waarom je kiest voor De Hoop en Zeldenrust op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Hoop en Zeldenrust van robert wierenga

Koop de foto De Hoop en Zeldenrust van robert wierenga op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 122 164
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden