De Italiaanse Vlag.

van Roman Robroek

- Werkcode: 314 282

Roman Robroek over De Italiaanse Vlag.

Dit is een foto van de Italiaanse vlag die over een verwarming is gehangen in een groot en verlaten gebouw. Het gebouw staat op de grens van Zwitserland en Italie en is momenteel volop in renovatie. Toen ik er was werd vooral de omgeving boom- en plantvrij gemaakt.
De Italiaanse Vlag. vind je in de categorieën Architectuur, Fotografie, Glas, Interieur (terminologie), Italië, Stilleven, Urban / Street, Verlaten plekken, Verwarming, Vlag en Wereld- en landkaarten.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Italiaanse Vlag. als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Italiaanse Vlag. van Roman Robroek

Koop de foto De Italiaanse Vlag. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 314 282
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden