De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen)

uit de oude meesters collectie

- Werkcode: 554 750

Over De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen)

The Tailor (Il Tagliapanni), Giovanni Battista Moroni

Dit is een van Moroni's beroemdste schilderijen. De jurk en de stijl van het schilderij suggereren dat hij het laat in zijn carrière, rond 1570, heeft gemaakt.

De lakenhandelaar of kleermaker kijkt ons aan, onderbroken van zijn werk. Zijn crèmekleurige en rode kostuum contrasteert met de zwarte stof die hij met krijtlijnen heeft gemarkeerd en die hij klaarmaakt om te knippen. Hij draagt een zwaardgordel, die een hoge status aangeeft, en zijn kleren zijn die van een succesvolle professional in plaats van een ambachtsman; hij kan een hoge officier van een gilde zijn geweest, trots om op zijn werk geportretteerd te worden. Het portret lijkt een vluchtig moment vast te leggen, als een momentopname, waardoor het een opzienbarende vitaliteit en psychologisch realisme krijgt dat voor die tijd hoogst ongebruikelijk is.
De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen) vind je in de categorieën Giovanni Battista Moroni, Kleermaker, Oude Meesters, Portret, Portret Schilderijen, Schilderijen, Trappenhuis en vtwonen.

Waarom je kiest voor De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen) op acrylglas

  • Echt zo mooi, Nog beter en mooier dan ik had verwacht, Sieraad aan de muur.
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Toplaag van acrylglas

De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen) uit de oude meesters collectie

Koop De Kleermaker, Giovanni Battista Moroni (gezien bij vtwonen) als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 554 750
Kies het materiaal Meer info
Acrylglas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
440,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden