De Koppelpoort van Amersfoort in het blauwe uur

De Koppelpoort van Amersfoort in het blauwe uur van Hans Viveen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Koppelpoort van Amersfoort in het blauwe uur

van Hans Viveen

De Koppelpoort van Amersfoort in het blauwe uur van Hans Viveen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 532502
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Een historische poort van een hoog kaliber, kun je vinden in Amersfoort. Het is een combinatie van een land en waterpoort en werd gebouwd tussen 1380 en 1425. Dat het een goed doordacht bouwsel was, werd in 1427 bevestigd doordat tijdens een beleg van Amersfoort de aanval op deze poort werd afgeslagen. Deze vredige foto met prachtige reflectie van deze poort kan een prachtige aanwinst zijn voor aan uw muur, met het achterliggende verhaal dat er toentertijd minimaal 12 raddraaiers nodig waren om de poort te openen en te sluiten, is er altijd voldoende gespreksstof voor u en uw gasten om eens wat dieper op de historie van deze poort in te gaan. Binnen in de poort is nog steeds het rad te vinden waarin de raddraaiers hun 'werk' moesten doen.

Dit werk wordt aangeboden door Hans Viveen

Hans Viveen profielfotoIn 1956 stond mijn wieg in de grootste Vestingstad van Nederland; Gorinchem. Tot ik een jaar of tien was had ik alleen terzijde naar de fotografie gekeken, maar altijd wel gefascineerd gekeken naar wat mijn vader uit zijn bakelieten Adox box toverde. Op mijn elfde ging ik helemaal los en had er heel veel plezier in om mijn gemaakte foto's aan kennissen en vrienden uit te delen, een systeem om de gemaakte foto's ergens op te slaan was er toen nog niet, op wat oude negatief albums na, een probleem dus dat er veel oude opnames van mij zijn verdwenen. Na vele camera merken en een variatie aan lenzen en filters is mijn draai nu eindelijk gevonden; een Nikon full-frame camera en drie uitstekende objectieven, de 24 - 70 2.8 en 70 - 200 2.8 VR II Nano en de 200-500 5.6 maken de set helemaal compleet. Ik kan er in elk geval kwalitatief hoogstaande foto's mee maken die elke gewenste vergroting aan kunnen en bovendien een genot om mee te werken.

Kijkt u gerust eens rond in mijn shop en blijf getuned voor de wekelijkse aanvullingen.

Alle werken