De Koppelpoort

De Koppelpoort van Dirk Verwoerd

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Koppelpoort

van Dirk Verwoerd

De Koppelpoort van Dirk Verwoerd

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 422856
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
100 gratis verzending!

Omschrijving

De Koppelpoort in Amersfoort, een stadspoort, die rond 1400 werd gebouwd is een zeldzame combinatie van een land- en waterpoort. Als echte Amersfoorter heb ik uiteraard vele foto's gemaakt van de Koppelpoort, maar deze herfstfoto in combinatie met strijklicht en deze lucht is absoluut mijn favoriet!

Dit werk wordt aangeboden door Dirk Verwoerd

Dirk Verwoerd profielfotowerkt sinds 1982 jaar als zelfstandig vakfotograaf. Vroeger onder de naam Verwoerd Fotografie. Later toen hij zich naast fotografie ook ging bezighouden met video, webdesign en multimedia ( en ook personeel kreeg ) onder de naam Lighthouse Productions. Aanvankelijk werkte hij als reclamefotograaf voor diverse reclamebureaus en grote retailers, maar al snel kon hij zijn studiofotografie combineren met fotografie voor KLM. Daartoe vloog hij over de hele wereld en raakte geïnspireerd door de diverse culturen. Zijn fotografie voor KLM bleef niet onopgemerkt. Hij mocht jarenlang op pad voor de reisorganisatie HT Wandelreizen, welke reizen hem lieten kennismaken met de verste uithoeken van de wereld. De laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met architectuur fotografie en fotografeert hij elk jaar een maand in Azië.

Alle werken