De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede

van Marijke van Eijkeren

- Werkcode: 628 373

Marijke van Eijkeren over De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede

Zicht op Wijk bij Duurstede vanaf de Kromme Rijn. Aan de oever ligt de Kromme Rijnder, een replica van de boot die in oude tijden vracht en personen vervoerde van Wijk naar Utrecht. De foto is ook te koop in landscape.
De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede vind je in de categorieën Fotografie, Kromme Rijn, Landschappen, Landschapsfotografie, Lente, Rivier, Stedelijke landschappen, Wijk bij Duurstede en krommerijnder.
Marijke van Eijkeren profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marijke van Eijkeren

Het vroege ochtendlicht verandert de meest alledaagse omgeving in een magisch landschap. Die momenten vangen in beeld en anderen ervan mee laten genieten. Dat is mijn missie.Ik heb de vierjarige vakopleiding voor fotograaf gevolgd bij fotoschool Statief in Utrecht. Ik ben afgestudeerd op het onderwerp landschapsfotografie. Mijn passie ligt bij natuur. Nederland heeft een prachtig, afwisselend landschap. Ik geniet ervan om buiten te zijn. Ik vind het een uitdaging om al dat moois vast te leggen in een sprekende foto. Wetenschappelijk is bewezen dat natuur goed is voor je gezondheid en geestelijk welzijn. Alleen al het kijken naar natuurfoto's maakt mensen creatiever en versnelt het genezingsproces.Neem ook eens een kijkje op mijn website https://www.nederlandhetlandschap.nl. The early morning light changes the most everyday surroundings in a magical landscape.

Alle werken van Marijke van Eijkeren


Waarom je kiest voor De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede van Marijke van Eijkeren

Koop de foto De Kromme Rijn bij Wijk bij Duurstede van Marijke van Eijkeren op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 628 373
Kies het materiaal Meer informatie
Art Frame (Print op doek)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.