De Kuip - stadion feyenoord van Bram Kool

Werkcode: 275 031 Kopieer de werkcode

Bram Kool profielfoto Foto van de Kuip/Stadion Feyenoord in Rotterdam
De thuishaven van betaaldvoetbalclub Feyenoord Rotterdam. Deze foto is geschoten tijdens de doordeweekse speelronde in de Eredivisie tegen Go Ahead Eagles. De wedstrijd werd door Feyenoord gewonnen met maar liefst 8-0. Ook buiten het stadion is het dan genieten van alle geluiden die uit het stadion komen.

Dit werk wordt aangeboden door Bram Kool

Ik ben Bram Kool, 28 jaar en geboren in Schiedam. Ik ben grafisch vormgever bij ZPRESS Studio in Dordrecht en in mijn ?vrije tijd? ben ik veel bezig met fotografie. Al vanaf jonge leeftijd wilde ik graag foto?s maken. Ik kreeg een fototoestel met toen nog een fotorolletje en maakte voornamelijk op vakantie overal foto?s van wat ik interessant vond. Op latere leeftijd kocht ik mijn eerste spiegel reflex camera waarna ik wat serieuzer begon te fotograferen. Pas sinds begin 2015 ben ik me serieus gaan verdiepen in het maken en nabewerken van foto?s. Ik vond het fotograferen zo leuk dat ik besloot er gewoon meer tijd voor vrij te maken. Beginnend in eigen stad Schiedam ben ik met name rond zonsondergang en ?s nachts gaan experimenteren om deze mooie historische stad vast te leggen. Inmiddels plan ik regelmatig momenten in dat ik een mooie plek of stad wil bezoeken om een avond foto?s te gaan maken.

Meer weten over Bram Kool?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

A. Taal
Nederland
5 / 5

Prima service, ook als er eens iets mis gaat
Wij bestelden een acryl werk en kregen dit met een beschadiging (flinke deuk) geleverd. Na wat communicatie en onderbouwende foto's is een nieuw gemaakt werk geleverd, deze keer helemaal heel (ook beter ingepakt). We genieten er elke dag nog van. Prima service van dit bedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2020
Jeroen
Nederland
4.5 / 5

Goede service en mooie producten.
Goede service en mooie producten.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Ed Brienen
Nederland
4.5 / 5

In een woord echt geweldig.
De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Rijndam Revalidatiecentrum
Nederland
5 / 5

Een hele goede begeleiding bij de aankoop van de fotowerken. Tonen souplesse, zijn meedenkend en meewerkend van begin tot eindaflevering van het produkt. Heel enthousiaste reacties van mensen ontvangen die onze foto´s zien. De werken voegen iets extra´s toe aan de beleving van de ruimtes.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
giovanna van eijk
Nederland
5 / 5

Schilderij is erg mooi en goed bezorgd

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
Arjan
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Sef van Gurp
Nederland
5 / 5

Helaas zat er bij de levering stof achter het glas. Het schilderij is gratis opgehaald en de stof is verwijderd. Prima service

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2021
Tim
Nederland
5 / 5

Snelle en duidelijke communicatie. Meedenken om product goed passend te maken. Snelle levering. Mooi eindresultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
Henor
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Een grote canvas foto besteld. Van 8n het begin duidelijke communicatie via mail en je wordt goed op de hoogte gehouden. De pribt zelf via koerier ontvangen. Geweldig verpakt en daarmee geen beschadigingen. De print zelf ziet er geweldig uit. Wat een topkwaliteit. Dit is echt zijn geld waard. Er zit zelfs een echtheidscertificaat bij van de drukker. Topzaak dit!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
An
Nederland
5 / 5

Groot aanbod, mooi resultaat!
Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Anthony Clifford
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Poelem
Nederland
5 / 5

Leuk contact met Lianne. Snelle reacties op mailtjes en komen hun afspraken goed na. We zijn erg blij met onze schilderijen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de Rotterdam foto De Kuip - stadion feyenoord van Bram Kool op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
137,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden