De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (1)

De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (1) van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 203924

De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (1) van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Deze foto van stadion De Kuip van voetbalclub Feyenoord is gemaakt tijdens het blauwe uurtje op een avond in juli 2015.
Tijdens deze avond waren er dreigende luchten in Rotterdam en regende het regelmatig. Toch wilde ik graag doorgaan met het maken van foto's met lange sluitertijden, omdat ik de dreigende luchten mooi vond om te zien. Bij het maken van deze foto had ik gekozen voor een sluitertijd van ongeveer 80 seconden. Na ongeveer 70 seconden was er een grote bliksem inslag en na het maken van de foto was ik erg blij dat de bliksem te zien was in de foto. Een bijzondere ervaring die veel indruk heeft gemaakt op me.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken