De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7)

van Tux Photography

- Werkcode: 157 327

Tux Photography over De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7)

De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam

Deze foto van stadion De Kuip van voetbalclub Feyenoord is gemaakt tijdens het blauwe uurtje op een avond in juli 2015.
Tijdens deze avond waren er dreigende luchten in Rotterdam en regende het regelmatig. Toch wilde ik graag doorgaan met het maken van foto's met lange sluitertijden, omdat ik de dreigende luchten mooi vond om te zien. Bij het maken van deze foto had ik gekozen voor een sluitertijd van ongeveer 80 seconden. Na ongeveer 70 seconden was er een grote bliksem inslag en na het maken van de foto was ik erg blij dat de bliksem te zien was in de foto. Een bijzondere ervaring die veel indruk heeft gemaakt op me.

Wilt u meer foto's zien van de Kuip? Klik dan in het vlak hiernaast op 'Alle werken'. Zo vindt u het volledige aanbod met foto's van Tux Photography.

Ik heb een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen met u door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee u woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.
Tux Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken van Tux Photography


Meer weten over Tux Photography?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Klantbeoordelingen van De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7) 5 / 5 (1 beoordeling)

Aad Geverifieerde klant
Nederland
5 / 5

Geweldig geregeld.
Het was een verjaardag cadeau voor mijn zoon, dus helaas geen foto. Als echte fan is ie superblij met deze schitterende afbeelding van de Kuip .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh 8 december 2019
Lees alle beoordelingen

Waarom je kiest voor De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7) als Art Frame

  • We kregen het thuis als een pakket die we nog in elkaar moesten zetten. Ik zag daar wel tegenop maar het ging super makkelijk. En het doek hangt mooi en strak. Wij zijn super tevreden klanten!
  • Modern alternatief voor canvas
  • Eenvoudig wisselbaar
  • Akoestische functie

De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7) van Tux Photography

Koop de foto De Kuip met bliksem inslag - Feyenoord Rotterdam (7) van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157 327
Kies het materiaal Meer info
Art Frame
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
140,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden