De Lichttoren en het 18 Septemberplein

van Mitchell van Eijk

- Werkcode: 744 640

Mitchell van Eijk over De Lichttoren en het 18 Septemberplein

De City of Light. Dat is hoe Eindhoven bekend staat. Deze foto van de skyline van Eindhoven geeft dit perfect weer. Met het 18 septemberplein, de herkenbare Blob, de Philips Lichttoren en het Philips Stadion op de achtergrond is dit een complete foto van de stad Eindhoven.
De Lichttoren en het 18 Septemberplein vind je in de categorieën 18 septemberplein, Architectuur, Architectuurfotografie, Avond foto, Eindhoven, Fotografie, Lichttoren (Eindhoven), Nacht foto, Skyline, Stedelijke landschappen, Witte Dame (gebouw), city of light en foto van eindhoven.
Mitchell van Eijk profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mitchell van Eijk

Mitchell van Eijk heeft zijn ruimtelijk inzicht vergaard dankzij een opleiding in grafische vormgeving. Tijdens deze studie ontdekte hij niet alleen zijn oog voor detail maar ook zijn passie voor fotografie. Hierin vertaalt hij zijn kennis van de grafische wereld in foto’s met duidelijke eenheid in lijnen. Hij zet unieke composities neer en weet op die manier een gebouw écht tot recht te laten komen.

Alle werken van Mitchell van Eijk


Waarom je kiest voor De Lichttoren en het 18 Septemberplein op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Lichttoren en het 18 Septemberplein van Mitchell van Eijk

Koop de foto De Lichttoren en het 18 Septemberplein van Mitchell van Eijk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 744 640
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
164,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.