De Linge in winterse sferen

De Linge in winterse sferen van Cynthia Derksen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Linge in winterse sferen

van Cynthia Derksen

De Linge in winterse sferen van Cynthia Derksen

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 262471

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 22 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 gratis verzending!

Omschrijving

Een koude, winterse ochtend aan de Linge bij Doornenburg. Het wateroppervlak was zo glad als een spiegel en zorgde voor deze fraaie reflectie van de knotwilgen en wolken.

Dit werk wordt aangeboden door Cynthia Derksen

Cynthia Derksen profielfotoHallo, van harte welkom in mijn shop. Ik ben Cynthia Derksen, een hobby fotograaf met vele interesses. Ik fotografeer sinds een zestal jaren. Ik ben begonnen met een Nikon D3100, waarbij ik veelal in de automatische stand fotografeerde. Toch ging het kriebelen om er meer over te weten en na een tweetal cursussen was ik besmet met het fotografie virus. Ik heb daarna nog een aantal workshops gevolgd en heb daarbij geleerd de camera te begrijpen en beheersen en te letten op compositie, achtergrond en dergelijke. Inmiddels ben ik trotse bezitter van een Nikon D7100 met meerdere objectieven en ik leg daarmee vooral dieren, natuur en landschappen vast. Maar ook ander vormen van fotografie, zoals creatieve, Macro- en avondfotografie, hebben mijn interesse. Daarnaast heb ik nog genoeg te leren op fotografie gebied, dus ik probeer nog regelmatig cursussen en workshops te volgen. Dus er blijven nog genoeg uitdagingen voor de komende jaren. Hopelijk geniet u van mijn werk en zijn er foto's bij die u mooi genoeg vind om aan uw wand te hebben. Veel kijkplezier en dank voor uw bezoek!

Alle werken