De Luchtsingel in Rotterdam van Tilly Meijer

Werkcode: 663 453 Kopieer de werkcode

Tilly Meijer profielfoto De Luchtsingel is een houten voetgangersbrug van 390 meter die Rotterdam Centrum verbindt met Rotterdam Noord. De brug is de aantrekker voor nieuwe ontwikkelingen in een stuk stad dat lang vergeten was. Hiernaast is de brug katalysator voor economische groei. De Luchtsingel is vanwege zijn lange lengte en complexe constructie in stukken gebouwd. Er zijn in totaal zes fases. De eerste werd gerealiseerd in april 2012, de laatste was in 2015.

Dit werk wordt aangeboden door Tilly Meijer

Tilly Meijer , veelzijdigheid en vakmanschap in fotografie.Zoals zovelen begon Tilly Meijer met fotografie als hobby. Natuur en vooral dieren zijn favoriete onderwerpen, maar haar werk is veelzijdiger en getuigt van een brede belangstelling: van industriële fotografie tot bruiloftsreportages, van portretfotografie tot reisreportages in verre landen. Tilly Meijer won talloze prijzen bij fotowedstrijden in binnen- en buitenland. Bovendien worden haar foto's geregeld gepubliceerd in allerlei tijdschriften. Op haar website - https://www.tillymeijer.nl - is een groot aantal foto's te zien die getuigen van haar veelzijdigheid en vakmanschap.

Meer weten over Tilly Meijer?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    RichardvdK
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Thomas
    Nederland
    5 / 5

    Een verrijking voor het huis
    Haarscherp en strak geprint op Canvas, veel diepte in de foto en een echte eyecatcher in de woonkamer. Ben er erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2020
    Johan & Diana Walop
    Nederland
    5 / 5

    Makkelijk besteld, snel geleverd. Goede kwaliteit

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    huub Olijve
    Nederland
    4 / 5

    (Translated by Google) Good direct contact. Plenty of choice. Good directions (Original) Goed direct contact. Ruime keuze. Goede aanwijzingen

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
    IsoJacobijntje
    Nederland
    5 / 5

    Echt een top bedrijf! Mijn bestelde kunstwerk kwam in eerste instantie niet uit zoals ik die had verwacht en ik was erg teleurgesteld. Vervolgens hebben zij over de weken heen echt hun tijd genomen om mij verschillende proefdrukken te sturen in andere kleursamenstelling en versies om een oplossing te vinden. Ze gaven het niet op (zelfs toen ik het wou laten zitten). Uiteindelijk hebben zij het voor elkaar gekregen om het probleem op te lossen en kan ik niet stoppen met naar het kunstwerk kijken ? Uitstekende service! “A great company can be judged by the way they handle their complaints.”

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
    Secretariaat It Deelshus
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Clear website, great customer service!! Very satisfied! (Original) Duidelijke website, fijne klantenservice!! Zeer tevreden!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
    anoniem
    Nederland
    5 / 5

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen
    Pluspunten

    Service is uitstekend; heel attent en vriendelijk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    Elvira
    Nederland
    5 / 5

    Alles heel goed geregeld
    Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
    Marco
    Nederland
    4.5 / 5

    Geweldig goed geregeld allemaal.??
    Contact van begin tot eind perfect en alles goed verlopen.Kwaliteit is mooi en goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
    Adri
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg goed
    Mijn ervaring is nog maar gebaseerd op 1 aankoop, maar ik ben daar erg tevreden over. Het schilderij was precies zoals ik hoopte dat het zou zijn. Heel goed ingepakt waardoor kans op beschadigen klein is. Ook communicatie via mail was prettig. Zal zeer zeker nog een keer iets bestellen. Zeer grote keuze.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2018
    Fred Schoenmacker
    Nederland
    5 / 5

    Het bedrijf -Werk aan de Muur- levert goed werk tegen een sympathieke prijs. Voor mij waren er twee belangrijke plussen: Ze hebben een goede en overzichtelijke site, waarbinnen ik probleemloos zelf mijn werkaandemuur kon samenstellen. Mooie extra plus: Bij iedere keuze of verandering, die je in hun digitale werkomgeving maakt, zie je gelijk wat de (herberekende) kosten zijn. En ik vond de communicatie prettig en adequaat: snel, vriendelijk en ter zake kundig. Er werd nl met mij overlegd over een door hen voorgestelde bewerking van mijn werkaandemuur opdat het resultaat nóg beter zou zijn. Daarnaast hadden we goed contact over de levering.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
    Fam. Bron
    Nederland
    4.5 / 5

    We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017

Plus- en minpunten

  • In mat en glanzend verkrijgbaar
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vocht- en hittebestendig materiaal
  • Spiegelt (in glans uitvoering) met direct (kunst)licht

Stoer, stevig en haarscherp

HD Metal staat voor stoer, stevig en strak. Ook op HD Metal printen we onze afbeeldingen haarscherp.

Qua afwerking kan je kiezen voor glans of mat. Het zwevende ophangsysteem maakt het af! HD Metal is een echte eyecatcher in een modern interieur.

Meer weten?

Meer over HD Metal en de andere materialen vind je op:

Koop de Rotterdam foto De Luchtsingel in Rotterdam van Tilly Meijer op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
231,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden