De Molen

De Molen van Wim van der Geest

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Molen van Wim van der Geest

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 343064
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
84 gratis verzending!

Omschrijving

De molen is een typisch Hollands product. Molens worden al eeuwen gebruikt in diverse toepassingen. De bekendste toepassing in Nederland is natuurlijk voor het droogmalen van de polders. In heel de wereld is Kinderdijk ten slotte bekend. Toeristen van overal komen die plek bezoeken.
Deze zwart-wit plaat laat eens een andere blik op de molen zien
Kent-Pilcher

Over Wim van der Geest

Wim van der Geest profielfotoAl sinds de middelbare school (en dat is al een heel tijdje geleden) fotografeer ik. Met mijn krantenwijk een spiegelreflex camera en lenzen aangeschaft. Ook ontwikkelen en afdrukken van de foto's deed ik zelf. Iets wat tegenwoordig bijna niet meer voorkomt.
Getrouwd en kinderen gekregen. Fotograferen werd toen "kiekjes maken". Na vele jaren kiekjes gemaakt te hebben een hele eenvoudige digitale camera gekocht. Gelijk weer verslingerd geraakt aan het fotograferen. Die eenvoudige camera maakte plaats voor een camera met wat meer mogelijkheden. Enkele van die foto's eens op een forum gezet en daar kwamen reacties op. Niet altijd positief, maar wel opbouwend. Veel van geleerd.
Ook die camera heeft plaats moeten maken en nu fotografeer ik (weer) met een spiegelreflex camera. Veel foto's maak ik van (pop)concerten waar ik erg veel plezier aan beleef. Een combinatie van een avondje muziek luisteren en fotograferen. Het kan haast niet beter.

Alle werken