De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 139057

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

De Drie Molens in Leidschendam ook wel de Molendriegang genoemd.
Prachtige Zuid-Hollandse molens, gefotografeerd tijdens een zonnige en winderige winterdag met een typisch Hollandse wolkenlucht. De foto lat prachtige kleurcontrasten zien tussen de lucht en het grasland. Op het grasland zijn enkele witte schapen te zien.

De drie molens, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam in het prachtige polderlandschap De Driemanspolder tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en naast het dorpje Stompwijk. De molens bestaat al sinds 1672 en zijn bedoeld voor het drooghouden van de Driemanspolder. In het jaar 1902 is de ondermolen getroffen door bliksem en vervolgens helemaal afgebrand. De molens zijn de afgelopen jaren gerestaureerd en weer in bedrijf.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken