De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Molendriegang in Leidschendam-Portretstand van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 139057
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 gratis verzending!

Omschrijving

De Drie Molens in Leidschendam ook wel de Molendriegang genoemd.
Prachtige Zuid-Hollandse molens, gefotografeerd tijdens een zonnige en winderige winterdag met een typisch Hollandse wolkenlucht. De foto lat prachtige kleurcontrasten zien tussen de lucht en het grasland. Op het grasland zijn enkele witte schapen te zien.

De drie molens, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam in het prachtige polderlandschap De Driemanspolder tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en naast het dorpje Stompwijk. De molens bestaat al sinds 1672 en zijn bedoeld voor het drooghouden van de Driemanspolder. In het jaar 1902 is de ondermolen getroffen door bliksem en vervolgens helemaal afgebrand. De molens zijn de afgelopen jaren gerestaureerd en weer in bedrijf.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken