De Molendriegang in Leidschendam_Vierkant

De Molendriegang in Leidschendam_Vierkant van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Molendriegang in Leidschendam_Vierkant van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 157601
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
110 gratis verzending!

Omschrijving

De drie molens in Leidschendam, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam. De molens die al sinds 1672 bestaan, staan in het mooie polderlandschap van De Driemanspolder dat zich bevindt tussen de steden Den Haag en Zoetermeer en vlak naast het dorpje Stompwijk.
De molens zijn gefotografeerd op een zonnige en zeer winderige dag aan het einde van de winter van 2015. De massale wolken vanuit de Noordzee zorgden voor een typisch Hollandse wolkenlucht. Het fotobeeld bevat sterke contrasten tussen de blauwe wolkenlucht en het mooie groene polderlandschap. Op het weiland zijn enkele witte schapen zichtbaar.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman | Fotografie profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken