De Molendriegang in de lente - Leidschendam

De Molendriegang in de lente - Leidschendam van Ricardo Bouman | Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 276058

De Molendriegang in de lente - Leidschendam van Ricardo Bouman | Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

Landschapsfoto van de Molendriegang in de Driemanspolder in Wilsveen ( Leidschendam en Stompwijk ) Deze foto is gemaakt in de lente van 2017 op een mooie dag waarbij grote en contrastrijke (regen)wolken voorbij dreven.
De drie molens in Leidschendam, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam in regio Haaglanden. De molens die al sinds 1672 bestaan, staan in het mooie polderlandschap De Driemanspolder tussen Den Haag en Zoetermeer.
De massale wolken vanuit de Noordzee zorgden voor een typisch Hollandse wolkenlucht. Het fotobeeld bevat sterke contrasten tussen de blauwe wolkenlucht en het mooie groene polderlandschap.

Over Ricardo Bouman | Fotografie

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name het vastleggen van bijzondere landschappen. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat. Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama en dat is precies wat hij graag vastlegt. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd altijd de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De fotobeelden van Ricardo zijn naast een sfeervolle muurdecoratie voor woning- en kantoorinterieurs, ook uitermate geschikt voor on- en offline media-uitingen. Kijk ook op: https://www.desenho.nl/eyecatcher

Alle werken