De Molendriegang in de lente - Leidschendam

De Molendriegang in de lente - Leidschendam van Ricardo Bouman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

De Molendriegang in de lente - Leidschendam van Ricardo Bouman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 276058
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
115 gratis verzending!

Omschrijving

Landschapsfoto van de Molendriegang in de Driemanspolder in Wilsveen ( Leidschendam en Stompwijk ) Deze foto is gemaakt in de lente van 2017 op een mooie dag waarbij grote en contrastrijke (regen)wolken voorbij dreven.
De drie molens in Leidschendam, ook wel de Molendriegang genoemd is een serie windmolens gelegen in Leidschendam in regio Haaglanden. De molens die al sinds 1672 bestaan, staan in het mooie polderlandschap De Driemanspolder tussen Den Haag en Zoetermeer.
De massale wolken vanuit de Noordzee zorgden voor een typisch Hollandse wolkenlucht. Het fotobeeld bevat sterke contrasten tussen de blauwe wolkenlucht en het mooie groene polderlandschap.

Over Ricardo Bouman

Ricardo Bouman profielfotoRicardo Bouman is een grafisch ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Hij is dagelijks bezig met het ontwerpen van opvallende grafische uitingen waarbij vormen, kleuren en vlakverdeling belangrijke rollen spelen. En dit geldt ook voor zijn fotografische beelden. Zijn passie is reisfotografie en met name gericht op bijzondere (berg)landschappen en nachtfoto's van kleurrijke skylines. Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Ricardo let altijd in het bijzonder op het weer en klimaat en legt graag de spanning en drama vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's maar houd de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch. Zijn website bekijk je op: http://www.desenho.nl/bedrijfsfotografie

Alle werken