De Munt in Utrecht

van Jan van der Knaap

- Werkcode: 281190

Jan van der Knaap over De Munt in Utrecht

Het gebouw van de Koninklijke Nederlandse Munt, ook wel "De Munt" genoemd, aan de Leidseweg in Utrecht. Het gebouw dateert uit 1910 en is ontworpen door rijksbouwmeester C.H. Peters. De Munt is een rijksmonument in de neorenaissance stijl en is onder meer in de gevels voorzien van symbolieken met betrekking tot het geld.
Op de voorgrond is de Abel Tasmanbrug te zien, die over de Leidse Rijn leidt naar Lombok. Deze brug komt uit 1906. De foto is 4 mei 2017 genomen vanaf het platform naast de brug en uit historische overwegingen in zwartwit uitgevoerd.
Jan van der Knaap profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Hallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken van Jan van der Knaap


Meer weten over Jan van der Knaap?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor De Munt in Utrecht op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Munt in Utrecht van Jan van der Knaap

Koop dit digital art werk De Munt in Utrecht van Jan van der Knaap als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 281190
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
103 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.