De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn

van Eigenwijze Fotografie

- Werkcode: 802 287

Eigenwijze Fotografie over De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn

Een gecombineerd schilderij van De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn. Dit werk is gemaakt met reproducties van de originele werken van Rembrandt, welke te vinden zijn in de Nederlandse Musea.
De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn vind je in de categorieën Abstract, Collage, Compositie (beeldende kunst), De Nachtwacht, Gouden Eeuw, Het pronkstuk van Nederland, Nieuwe Meesters, Oude Meesters, Oude Meesters met een knipoog, Portret, Rembrandt van Rijn, Rijksmuseum Amsterdam en Schilderijen.
Eigenwijze Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Eigenwijze Fotografie

Geboren en getogen in Nederland. Al vroeg kwam ik in aanraking met fotografie, uiteindelijk is dit meer geworden dan een hobby. Ik fotografeer van alles, van natuur, dieren, mensen, architectuur, landschappen, portretten, feesten tot concerten. Ook vind ik het leuk om te van meerdere foto's een te maken, ik werk graag met Photoshop en volg regelmatig cursussen.

Alle werken van Eigenwijze Fotografie


Waarom je kiest voor De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn van Eigenwijze Fotografie

Koop de collage De Nachtwacht en het zelfportret van Rembrandt van Rijn van Eigenwijze Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802 287
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
116,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden