De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen

van Frans Blok

- Werkcode: 447248

Frans Blok over De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen

Dit is een versie zonder tekst van de omgekeerde wereldkaart die elders in deze shop te verkrijgen is. Geen namen van zeeën, oceanen, continenten en gebergten, geen meridianen en breedtegraden.

Alleen de pure schoonheid van deze fantasiewereld waarin land en water verwisseld zijn. Waarin continenten oceanen worden en de oceanen continenten. Waarin alle eilanden meren worden en alle meren eilanden. Met een complete omkering van het reliëf.

Aan de kijker zelf de uitdaging deze wereld te ontdekken, namen te bedenken en verhalen te verzinnen!

De kleurstellingen van de kaart zijn geinspireerd door de bekende Blue Marble-kaarten van de NASA, die gebaseerd zijn op het werkelijke beeld van de Aarde vanuit de ruimte gezien.
De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen vind je in de categorieën Continent, Dieptelijn, Digital Art, Fantasie, IJs, Illustraties, Laagland, Land (geografie), Meren, Oceanen en zeeën, Surrealisme, Wereld- en landkaarten en Woestijn.
Frans Blok profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Mijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken van Frans Blok


Waarom je kiest voor De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen van Frans Blok

Koop de illustratie De Omgekeerde Wereld - versie zonder namen van Frans Blok op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 447248
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
238 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.