De Oversteek

van Monica Zimmermans

- Werkcode: 485 609

Monica Zimmermans over De Oversteek

De Oversteek is een prachtige brug die over de Waal loopt. Deze brug moest de Waalbrug ontlasten van het vele verkeer wat er overheen ging. De Oversteek herinnert ons ook aan de 48 mannen van de US Army 504th Infantry Regiment van de 82d Airborne Brigade, die in 1944 om het leven zijn gekomen.De brug heeft zijn naam te danken aan de militaire actie in 1944, De Oversteek.Als eerbetoon aan de gesneuvelden werd de brug uitgerust met 48 paren lichtmasten, die
na het aanschakelen van de stadsverlichting paar na paar, van zuid (Nijmegen) naar noord (Lent) aangaan, in het tempo van een trage mars.
De Oversteek vind je in de categorieën Architectuur, Boombrug (brugtype), Fotografie, Gelderland, Nijmegen, Pijler (bouwkunde), Rivier, Steden, Verkeer en Waaloversteek.
Monica Zimmermans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Monica Zimmermans

Hallo, mijn naam is Monica Zimmermans en ik fotografeer alweer wat jaartjes. Mijn passie is toch wel dierenfotografie maar landschap doe ik ook erg graag. Vaak ben ik buiten te vinden en genieten van al het moois om me heen. Het is super om een hobby te hebben waar je iedere dag weer nieuwe dingen leert kennen.

Alle werken van Monica Zimmermans


Waarom je kiest voor De Oversteek op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Oversteek van Monica Zimmermans

Koop de foto De Oversteek van Monica Zimmermans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 485 609
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
115 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.