De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven.

De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. van Cilia Brandts

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven.

van Cilia Brandts

De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. van Cilia Brandts

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270834

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 16 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
87 78 gratis verzending!

Omschrijving

Hoge golven met op de achtergrond de nieuwe Pier in Scheveningen. De gekleurde palen steken fris af tegen de zee en de blauwe lucht. De foto is gemaakt vanaf de haven.

Dit werk wordt aangeboden door Cilia Brandts

Cilia Brandts profielfotoMijn interesse ligt vooral bij landschappen. en natuurfotografie. Het is heerlijk door de natuur te dwalen met een camera in je hand. Je komt mensen tegen die de hond uitlaten. Ik laat mijzelf en de camera uit! In mijn directe omgeving op de Veluwe is veel te ontdekken. Weersomstandigheden, lichtval en seizoenen, landschappen veranderen voortdurend ! Daarnaast is ook macro fotografie is een echte uitdaging. Kleine beestjes of 'dingetjes' worden ineens heel interessant zo vlak voor de lens. Kleuren en details die anders niet zichtbaar zijn worden heel duidelijk. Mooi en soms ook wat creepy! De uitdaging ligt in het feit dat die kleine beestjes meestal niet geduldig voor de lens wachten tot je een foto hebt gemaakt. Mijn camera is een Nikon D750, met daarbij diverse lenzen voor verschillende doeleinden. In het dagelijks leven ben ik Project Assistente bij een groot internationaal bedrijf. Andere hobbies zijn gitaar spelen, films en series kijken , lezen en de poes plagen. Ook volg ik graag actualiteiten en politieke ontwikkelingen. Dank je voor je belangstelling!

Alle werken