De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven.

van Cilia Brandts

- Werkcode: 270 834

Cilia Brandts over De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven.

Hoge golven met op de achtergrond de nieuwe Pier in Scheveningen. De gekleurde palen steken fris af tegen de zee en de blauwe lucht. De foto is gemaakt vanaf de haven.
De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. vind je in de categorieën Baai, De Vloedlijn, Expressionisme, Fotografie, Kust, Modern, Oceanen en zeeën, Oude Meester stijlen, Scheveningen, Scheveningse pier, Stilleven, Zomer en Zon.
Cilia Brandts profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Cilia Brandts

Mijn interesse ligt vooral bij landschappen. en natuurfotografie. Het is heerlijk door de natuur te dwalen met een camera in je hand. Je komt mensen tegen die de hond uitlaten. Ik laat mijzelf en de camera uit! In mijn directe omgeving op de Veluwe is veel te ontdekken. Weersomstandigheden, lichtval en seizoenen, landschappen veranderen voortdurend ! Daarnaast is ook macro fotografie is een echte uitdaging. Kleine beestjes of 'dingetjes' worden ineens heel interessant zo vlak voor de lens. Kleuren en details die anders niet zichtbaar zijn worden heel duidelijk. Mooi en soms ook wat creepy! De uitdaging ligt in het feit dat die kleine beestjes meestal niet geduldig voor de lens wachten tot je een foto hebt gemaakt. Mijn camera is een Nikon D750, met daarbij diverse lenzen voor verschillende doeleinden. In het dagelijks leven ben ik Project Assistente bij een groot internationaal bedrijf. Andere hobbies zijn gitaar spelen, films en series kijken , lezen en de poes plagen. Ook volg ik graag actualiteiten en politieke ontwikkelingen. Dank je voor je belangstelling!

Alle werken van Cilia Brandts


Waarom je kiest voor De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. van Cilia Brandts

Koop de foto De Pier in Scheveningen-zijaanzicht vanaf de haven. van Cilia Brandts op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 270 834
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden