De Piramides in Gizeh gemaakt in de zomer van 2019 07 van FotoDennis.com | Werk op de Muur

Werkcode: 744 637 Kopieer de werkcode

FotoDennis.com | Werk op de Muur profielfoto De Piramides in Gizeh gemaakt in de zomer van 2019

Verken de majestueuze wereld van de Piramides in Gizeh met mijn uitgebreide fotoalbum. Gedurende de zomer van 2019 heb ik dit album samengesteld tijdens mijn bezoek aan Cairo, waar ik zowel close-ups als overzichtsfoto's heb vastgelegd van deze iconische structuren.

De foto's in dit album vangen de indrukwekkende details en grootsheid van de piramides, waardoor je de mogelijkheid hebt om deze historische pracht naar jouw eigen ruimte te halen. Elk beeld vertelt een verhaal van eeuwenoude architectuur en symboliek, vastgelegd met mijn lens tijdens mijn verkenningstocht door dit fascinerende gebied.

Of je nu geïnteresseerd bent in gedetailleerde close-ups die de ambachtelijke schoonheid van de piramides benadrukken, of je verkiest panoramische overzichtsfoto's die de grootsheid van het landschap tonen, dit album biedt een diverse en boeiende selectie. Kies uit diverse formaten en hoogwaardige materialen om een stukje Egyptische geschiedenis aan je muur toe te voegen, of het nu gaat om een enkele fotoafdruk, op maat gemaakt behang of andere wanddecoraties.

Ontdek nu de tijdloze schoonheid van de Piramides in Gizeh en vind het perfecte beeld om jouw ruimte te verfraaien. Deze adembenemende foto's zijn beschikbaar om jouw interieur te transformeren in een eerbetoon aan de eeuwenoude pracht van de Egyptische geschiedenis. Waar wacht je nog op? Breng de mystiek van Gizeh naar binnen en geniet dagelijks van deze historische pracht aan je muur.

Dit werk wordt aangeboden door FotoDennis.com | Werk op de Muur

PROFESSIONEEL FOTOGRAAF UIT ‘S-HERTOGENBOSCH (DEN BOSCH)
WAT DOE IK
Een door modder besmeurde atleet, zenuwachtige blikken in het stadhuis, niet stil zittende kinderen en een strak aangeklede beursvloer. Het komt allemaal voor mijn lens. Ik ben Dennis Khalil en ik ben een fotograaf gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Mijn passie voor fotografie brengt me overal: van bruiloften en bedrijfsevenementen tot de natuur, mijn studio in ’s-Hertogenbosch, sportevenementen en festivals. Mijn doel is om bijzondere en persoonlijke momenten vast te leggen, waarbij ik techniek en gevoel combineer om je op een echte en mooie manier te presenteren. Bijzondere foto’s die het verhaal vertellen.
Je kunt bij mij terecht voor diverse vormen van fotografie, waaronder bedrijfsfotografie, sportfotografie, reclamefotografie, productfotografie, sfeerreportages en bruidsreportages. Ook bied ik portretfotografie aan, zowel in mijn studio in Den Bosch als op een door jou gekozen locatie. Of het nu gaat om een individueel portret, een gezinsfoto of een speciale fotoshoot voor grootouders met hun kleinkinderen, ik leg het vast op een bijzondere en persoonlijke manier, altijd aangepast aan jouw wensen.
WIE BEN IK
Mijn creatieve reis begon al op jonge leeftijd, gedreven door fantasie en passie voor mooie beelden, diepe kleuren, interessante vormen en emoties. Ik neem alle details in me op. Na mijn middelbare school ben ik gaan fotograferen en heb ik les gekregen aan de kunstacademie in Tilburg. Ik blijf gedr

Meer weten over FotoDennis.com | Werk op de Muur?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Ruud, Bed en Breakfast Van Gogh
    Nederland
    5 / 5

    perfecte kwaliteit, Beloofde producten komen 100% overeen met de geleverde producten

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Cora Verwoerd -Meijer
    Nederland
    5 / 5

    heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Peter
    Nederland
    4.5 / 5

    Groots assortiment en keuze in afwerking, je zou er keuzestress van krijgen. Uiteindelijk gekozen voor een kunstwerk op acrylglas. We zijn er reuzeblij mee. Contact met winkel verloopt snel en effectief. De levering duurde wat langer dan op de website staat vermeld, dat was voor ons geen enkel probleem.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    An
    Nederland
    5 / 5

    Groot aanbod, mooi resultaat!
    Vanaf het begin is het leuk ‘shoppen ‘ bij werkaandemuur ; de keuze van werken van verschillende fotografen, verschillende afmetingen, keuze in uitvoering, kortom echt een goede winkel! Echt blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Thea
    Nederland
    5 / 5

    Super!
    Telefonisch goede vakkundige informatie en antwoorden op onze vragen. Snelle levertijd, goede Verpakking.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
    Wendela
    Nederland
    4.5 / 5

    Uitstekend
    Uitstekende ervaring bij dit bedrijf. Het belangrijkste natuurlijk: het product is heel erg mooi en werd het stipt volgens afspraak bezorgd, goed beschermd verpakt ook. Maar ook de communicatie is prima: je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang van het werk, de bezorging en andere bijzonderheden en krijgt ook nog tips & tricks over hoe je het het beste kunt ophangen. Top!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
    Riksta
    Nederland
    5 / 5

    Persoonlijke benadering Actief meedenken in oplossingen

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017
    Jacqueline Buurman
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
    Jeannette
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie uitvoering en vlotte service
    Wij hebben een foto op canvas uitgekozen uit de collectie, met een grote maat (210 x 70). De kleuren zijn prachtig en het doek is mooi glad. We zijn goed op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling en die is volgens afspraak geleverd. Wij zijn zeer tevreden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
    han van melick
    Nederland
    5 / 5

    Duidelijk en goed contact over de bestellingen en de mogelijkheden.
    positief

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021
    Roos van Kempen
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig
    Hele mooie schilderijen zijn er super blij mee

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
    John de Jong
    Nederland
    5 / 5

    helemaal blij aan de muur
    Hadden 25 jaar iets boven de bank hangen waren daar zeer aan gehecht nu nu pianotafreel hopelijk weer 25 jaar blij mee heel mooi aan de muur Gr John/Jacq

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit landschapskunstwerk De Piramides in Gizeh gemaakt in de zomer van 2019 07 van FotoDennis.com | Werk op de Muur op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
Je hebt gekozen voor een doorlopende zijkant. Niet het hele werk zal van de voorkant te zien zijn.
109,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden