De Platte Aarde

De Platte Aarde van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Platte Aarde

van Frans Blok

De Platte Aarde van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 668342
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
200 gratis verzending!

Omschrijving

Natuurlijk is de Aarde niet plat. Maar stel je voor dat dat wel zo was, dat er naast de zeven bekende werelddelen nog ontelbare andere continenten zouden zijn, op onregelmatige afstanden in een eindeloze oceaan. Met steeds exotischer planten en dieren naarmate je verder van huis komt.

Deze kaart toont een klein stukje van die Platte Aarde, een gebied van ongeveer 30.000 kilometer in het vierkant. In het midden de wereld zoals wij die kennen; daaromheen een grillig patroon van zeeën en landmassa's, en met uitgestrekte poolgebieden, oerwouden n woestijnen. Er is nog zoveel te ontdekken!

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken