De Red Arrows van de Royal Air Force.

De Red Arrows van de Royal Air Force. van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- Nu gratis verzending!

In winkelwagen

De Red Arrows van de Royal Air Force.

van Jaap van den Berg

De Red Arrows van de Royal Air Force. van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921402
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Red Arrows van de Royal Air Force.

De Red Arrows is een demonstratieteam van de Britse Royal Air Force. De groep werd opgericht in 1965 en vloog toen met zeven Folland Gnat-straaltrainers, maar dat werd al snel uitgebreid naar negen vliegtuigen. Eind 1979 werd het team uitgerust met de BAe Hawk. Het team is wereldwijd bekend en is 1 van de beste teams.

Deze foto heb ik gemaakt op RAF Fairford op 10 juli 2016 (RIAT airshow).

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken