De Red Arrows van de Royal Air Force.

van Jaap van den Berg

- Werkcode: 921 402

Jaap van den Berg over De Red Arrows van de Royal Air Force.

De Red Arrows van de Royal Air Force.

De Red Arrows is een demonstratieteam van de Britse Royal Air Force. De groep werd opgericht in 1965 en vloog toen met zeven Folland Gnat-straaltrainers, maar dat werd al snel uitgebreid naar negen vliegtuigen. Eind 1979 werd het team uitgerust met de BAe Hawk. Het team is wereldwijd bekend en is één van de beste demonstratieteams.

Deze foto is gemaakt op RAF Fairford op 10 juli 2016 tijdens de Royal International Air Tattoo.
De Red Arrows van de Royal Air Force. vind je in de categorieën BAe Hawk, Formatievlucht, Fotografie, Lesvliegtuig, RAF Fairford, Red Arrows, Royal International Air Tattoo, Straaljager, Vliegshow, Vliegtuigen en Vliegtuigspotten.
Jaap van den Berg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Ik ben Jaap van den Berg, woon in Den Haag en fotografie is sinds een jaar of 10 een grote hobby van mij. Een andere grote hobby zijn vliegtuigen. Deze twee hobby's zijn bijzonder goed te combineren. Sinds een jaar of 10 reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vliegtuigen, het liefst militaire toestellen.
Verder vind ik het ook leuk om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook zo nu en dan, erg leuk om te doen.

Ik maak de foto's vooral voor mijzelf en mijn Facebookpagina. In 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik een shop begonnen op https://www.werkaandemuur.nl.
Dat andere mensen plezier hebben van mijn foto's, door een werk te kopen en deze thuis of op kantoor op te hangen, vind ik een hele eer.

De foto's die ik maak worden door mij beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Met bewerken bedoel ik: een foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken van Jaap van den Berg


Waarom je kiest voor De Red Arrows van de Royal Air Force. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Red Arrows van de Royal Air Force. van Jaap van den Berg

Koop de foto De Red Arrows van de Royal Air Force. van Jaap van den Berg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921 402
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden