De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug)

van Paul Kampman

- Werkcode: 78 723

Paul Kampman over De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug)

De Rotterdam is een gebouw op de Wilhelminapier in Rotterdam dat in 1998 werd ontworpen door Rem Koolhaas. Het complex staat tussen de Toren op Zuid en Cruise Terminal Rotterdam en is eind 2013 voltooid; op 21 november 2013 ontving de grootste gebruiker, de gemeente Rotterdam, de sleutel. Het ontwerp biedt ruimte aan kantoren, een hotel en appartementen. De 44 verdiepingen hebben een totaaloppervlak van circa 160 000 m², waarmee dit een van de grootste gebouwen van Nederland is. Door het grote aantal verdiepingen beslaat De Rotterdam toch een vrij klein grondoppervlak, ongeveer een groot voetbalveld (NOS Nieuws)
De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug) vind je in de categorieën AKD, Architectuur, Avond, Erasmusbrug, Fotografie, Havens, Koninklijke KPN, Kop van Zuid, Manhattan aan de Maas, Nederland, Rotterdam, Wereldstad, Wilhelminapier en Wolkenkrabbers.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug) van Paul Kampman

Koop de foto De Rotterdam bij Avond (gezien vanaf de Eramusbrug) van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 78 723
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden