De Rozenhoedkaai bij nacht: Het beroemdste plekje van Brugge | Stadsfotografie van Daan Duvillier | Dsquared Photography

Werkcode: 720 843 Kopieer de werkcode

Daan Duvillier | Dsquared Photography profielfoto Kleurrijke nachtopname van het Brugse Stadsgezicht, genomen op een heldere winteravond in december.

Wat meer achtergrond over deze locatie:

Wanneer je in google de zoekterm Brugge invoert is de kans heel groot dat de eerste foto die je ziet er eentje is van deze klassieker: De Rozenhoedkaai.
Het is dan ook het meest gefotografeerde plekje van de mooie Middeleeuwse stad en je ziet ook direct waarom! Je hebt er een prachtig uitzicht op het Belfort en als het weer een beetje mee zit en er niet te veel wind staat krijg je een perfecte weerspiegeling van de historische gebouwen in het water van de Dijver, één van de "reien" die Brugge doorkruist. Over de reien gesproken, een bezoekje aan deze West-Vlaamse stad is niet compleet zonder een boottochtje te maken doorheen de stad. Je vind verschillende aanbieders voor een rondvaart waaronder hier aan de Rozenhoedkaai.

De stad Brugge heeft ook enkele bijnamen waaronder "Brugge die Scone" en "Venetië van het Noorden".

Ik bied verschillende versies van de Rozenhoedkaai aan in mijn shop. Blader zeker eens door het album "Brugge" voor andere composities of kleurbewerkingen.

Dit werk wordt aangeboden door Daan Duvillier | Dsquared Photography

Freelance fotograaf met een passie voor nacht- en reisfotografie.

Als ik onderweg ben heb ik altijd mijn camera bij de hand want je weet nooit welke opportuniteit zich zal voordoen en het zou zonde zijn om dat ene perfecte moment niet te kunnen vastleggen. Ik hou er van om de omgeving eens vanuit een andere hoek te bekijken en zo dingen te ontdekken waar anderen niet op letten.

Mijn focus ligt vooral op landschaps - en stadsfotografie zowel in eigen land als op reis, maar ik hou er van om steeds bij te leren en andere aspecten te ontdekken zoals bedrijfsfotografie en eventfotografie. Wanneer ik niet op pad ben met mijn camera kan je mij vaak achter mijn computerscherm vinden waar ik me uitleef met mijn bewerkingssoftware om de beelden die ik maakte te optimaliseren.

Heb je vragen of wensen bij een specifiek werk of heb je een idee voor een foto? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Ik sta altijd open voor suggesties.

Heb jij één van mijn werken aan de muur hangen? Stuur dan eens een foto door als je daar zin in hebt. Het is altijd fijn om te zien waar mijn werk terecht komt :-). Dit kan naar photography@dsquared-creative.be.

Meer weten over Daan Duvillier | Dsquared Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Sabine
Nederland
5 / 5

super service, prachtige werken
Bedankt, mijn vakantiehuis straalt gewoon, dankzij de mooie reproducties.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2019
Jose Tijssens
Nederland
5 / 5

We hebben 2 hele mooie canvas schilderijen gekocht en ze zijn prachtig. Hadden ons wel in 1 schilderij vergist qua grootte maar konden hem gelukkig op een andere plek hangen. Maar ze zijn heel erg mooi en goed afgeleverd.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in oktober 2023
René
Nederland
5 / 5

Top kwaliteit!
Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
H.P.J.van Oerle
Nederland
5 / 5

Mooie collectie.
Mooie, gevarieerde collectie. Duidelijke aanwijzingen wat en hoe je het uitgevoerd wilt hebben. Snelle levering. Uiterst tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021
Jacqueline Buurman
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Log in, take an extensive look, save everything that qualifies, and use the app to take photos of your own wall and chosen painting. Nice and friendly texts, help if you need it. My painting was delivered well packaged. Nice that I could specify my own size. Huge selection!! (Original) Inloggen, uitgebreid kijken, alles opslaan wat in aanmerking komt, en de app om foto's te maken van je eigen muur en gekozen schilderij. Leuk en vriendelijke teksten, hulp als je dan wenst. Mijn schilderij werd goed ingepakt bezorgd. Leuk dat ik mijn eigen maat kon opgeven. Enorm veel keus!!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Esther
Nederland
4 / 5

Top!
Veel keuze, haast teveel ;-) en de mogelijkheden zijn plenty. Goede communicatie via de mail en telefonisch. Wij hebben 3 werken hangen en zijn zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020
Marjo
Nederland
5 / 5

Top
Fijn dat je het kunt visualiseren. Perfecte verzorging

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2022
DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
L.
Nederland
5 / 5

Mooi afgewerkt met een klein schoonheidsfoutje
Er bleek een fout in het bestand van de foto te zitten waardoor er een witte streep aan de onderkant van het schilderij zichtbaar was. Na melding hebben wij kosteloos een herprint gekregen. Klasse!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Nelleke van Gerv
Nederland
4.5 / 5

helemaal top
goede service, heel mooi werk . Zeer tevreden .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Ken
Nederland
5 / 5

Aankoop perfect verlopen! Top service van Werk aan de muur!
Heb bij mijn bestelling het verzoek gedaan om deze binnen 3 dagen te leveren. Werk aan de muur heeft mijn verzoek gehonoreerd en zelfs een dag eerder geleverd dan gevraagd! Top service derhalve een groot compliment voor Werk aan de muur! Maar ook het “schilderij” dat ik heb besteld is prachtig! (Al is het niet voor mijzelf; is een kado, vandaar mijn “deadline” van 3 dagen).

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2021

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop de foto De Rozenhoedkaai bij nacht: Het beroemdste plekje van Brugge | Stadsfotografie van Daan Duvillier | Dsquared Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 21 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
181,-162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!