De Sint Adelbertabdij, Egmond Binnen

De Sint Adelbertabdij, Egmond Binnen van Fotografie Egmond

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 194047

De Sint Adelbertabdij, Egmond Binnen van Fotografie Egmond

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
95 gratis verzending!
De Sint Adelbertabdij, Egmond Binnen  van Fotografie Egmond

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Sint Adelbertabdij, Egmond Binnen

Een schitterend panorama beeld van de Abdij van Egmond binnen, gespiegeld in het water van een onder water gezet bollenveld.
De Sint Adelbertabdij is de oudste abdij van Noord en Zuid Holland. De abdij ontwikkelde zich in de Middeleeuwen tot een belangrijk religieus en cultureel centrum in Nederland. Tegenwoordig staat de Sint Adelbertabdij bekent om zijn ambachtelijke kaarsenmakerij.

Over Fotografie Egmond

Fotografie Egmond profielfotoKim Visser (1977) en Olof van der Steen (1978) zijn beiden opgegroeid en nog steeds woonachtig in de Egmonden. Sinds hun vroege jeugd zijn zij goede vrienden en enkele jaren geleden begonnen zij ook samen met fotograferen. Wat begon als een hobby is inmiddels uitgegroeid tot een professionele bezigheid. In de loop der jaren hebben zij zichzelf nieuwe fotografische technieken aangeleerd en veel kennis werd opgedaan aan de Fotovakschool te Amsterdam.Natuur- en landschapsfotografie is hun grootste specialiteit. http://fotografieegmond.werkaandemuur.nl is een van de kanalen waar hun werk wordt aangeboden. Al onze foto's zijn door een strenge selectieprocedure gekomen en gecheckt op kwaliteit zoals; ruis, scherpte, kleuren etc.

Alle werken