De Stenen Brug in Roermond

De Stenen Brug in Roermond van Christa Thieme-Krus

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Stenen Brug in Roermond

van Christa Thieme-Krus

De Stenen Brug in Roermond van Christa Thieme-Krus

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 241003
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104 gratis verzending!

Omschrijving

De Maria Theresiabrug is vooral bekend onder de naam Roerbrug of stenen Brug. Het is een karakteristieke hardstenen brug in het centrum van de stad Roermond. De brug over de rivier de Roer werd in 1771 door Maria Theresia geschonken aan de stad telt 4 bogen. De brug is alleen toegankelijk voor voetgangers en fietsers.

Roermond is een mooie oude hanzenstad, gelegen op de plek waar rivier de Roer in de Maas uitkomt. In de stad kan je uitgebreid genieten van mooie oude gebouwen, rivieren, parken en winkelen in de binnenstad of in het outlet centre.

Deze foto is onderdeel van een serie zwartwit fotografie van Nederlandse dorpen en steden.

Dit werk wordt aangeboden door Christa Thieme-Krus

Christa Thieme-Krus profielfotoFotograaf, grafisch vormgever en kunstenaar uit Schijndel, werkzaam onder de naam Thicor CreAssist. Tijdens mijn leven probeer ik al het moois vast te leggen met camera of pen en penseel. Mijn motto is 'travel for the best moments in your life!' Dat kunnen verre reizen zijn, maar ook net om de hoek is zoveel moois te ontdekken.

Alle werken