De Thunderbirds van de U.S. Air Force in een mooie formatie tijdens de Aviation Nation Airshow op Ne

De Thunderbirds van de U.S. Air Force in een mooie formatie tijdens de Aviation Nation Airshow op Ne van Jaap van den Berg

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Thunderbirds van de U.S. Air Force in een mooie formatie tijdens de Aviation Nation Airshow op Ne

van Jaap van den Berg

De Thunderbirds van de U.S. Air Force in een mooie formatie tijdens de Aviation Nation Airshow op Ne van Jaap van den Berg

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 802379
Kies het materiaal Meer informatie
Ronde print
Kies materiaal opties Speciale wens?
Verschuif zelf de uitsnede
166 gratis verzending!

Omschrijving

De Thunderbirds van de U.S. Air Force in een mooie formatie tijdens de Aviation Nation Airshow op Nellis AFB in 2016.

De U.S. Air Force Thunderbirds of kortweg Thunderbirds zijn een demonstratieteam van de U.S. Air Force. Het team is gestationeerd op Nellis AFB in Las Vegas (Nevada). Het team maakt ieder jaar een tournee door de VS en gaan soms ook buiten de landsgrenzen voor een aantal shows. Hiervoor maken ze gebruik van gemarkeerde USAF-straalvliegtuigen, dit is al vele jaren de F-16.

Dit werk wordt aangeboden door Jaap van den Berg

Jaap van den Berg profielfotoIk ben Jaap van den Berg en fotografie is sinds 2010 een hele grote passie van mij geworden. Vanaf die tijd reis ik de hele wereld over om foto's te maken van vooral militaire vliegtuigen. Maar naast vliegtuigen vind ik het ook geweldig om van andere onderwerpen foto's te maken zoals landschappen, architectuur, bloemen, dieren, schepen en hijskranen. Avondfotografie en macrofotografie doe ik ook graag.

De foto's die ik maak worden beperkt nabewerkt. Ik gebruik hiervoor Adobe Lightroom. Bewerken is voor mij: foto bijsnijden, eventueel horizon goed zetten, kleine onzuiverheden zoals stofplekjes op de sensor verwijderen en waar nodig wat instellingen van het licht aanpassen.

Foto's probeer ik bij voorkeur met een lage ISO waarde te maken zodat ik zo min mogelijk last heb van ruis. Soms ontkom ik daar toch niet aan en daar waar mogelijk en toelaatbaar corrigeer ik het ruisniveau van de foto.

Mijn doel is om de gemaakte foto's zo natuurgetrouw mogelijk te presenteren.

Alle werken