De Trommelaar

De Trommelaar van Rik Plompen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Trommelaar van Rik Plompen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 643738
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
93 gratis verzending!

Omschrijving

Kerala Kalamandalam is de beste universiteit in India ind e leer van unieke traditionele dansen en instrumenten. Rond de 400 kinderen tussen de 11 en 20 jaar komen hier om te studeren. Slechts 20 daarvan hebben hun focus op de traditionele trommel, maar zij hoorbaarder aanwezig dan alle andere kinderen op de school. Bij het luisteren naar trommels voelde ik oneindige energie van de ene klas naar de andere gaan.

Dit werk wordt aangeboden door Rik Plompen

Rik Plompen profielfotoVanwege mijn professionele heb ik veel van de wereld mogen zien en mogen beleven. Ik heb in de Verenigde Staten gewoond en in verschillende landen in Europa voordat ik me vestigde in Berlijn, Duitsland. Berlijn heeft voor mij hetzelfde gevoel als New York. New York vertegenwoordigt de Verenigde Staten niet en op dezelfde manier vertegenwoordigt Berlijn Duitsland niet.

Berlijn is een prachtige gekleurde mix van achtergronden op alle niveaus van de samenleving. Iedereen in Berlijn vindt een plek om op te gaan in het leven. Berlijn is een stad waar diversiteit wordt gevierd in plaats van beoordeeld, een stad waar zelfexpressie en kunst een manier van leven is en een stad die jonge ondernemers aantrekt om allerlei dromen waar te maken.

Deze stadfilosofie vind je vaak terug in mijn fotografie. De nieuwsgierigheid voor anderen. Andere culturen, gewoonten, belevingen, geloven, inzichten. Openstaan voor al het mooie dat je daarin kan vinden en dat als bagage op je eigen reis meenemen. Ik ben een Promadic Traveler. Verbindend, creatief, cultureel ondernemend en will deel uit maken van de ervaring.

Alle werken