Facebook pixel
De Tuut

De Tuut van Gerton Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

  • De Tuut van Gerton Peters thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 42262

De Tuut van Gerton Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
gratis verzending!
De Tuut van Gerton Peters

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Stoomgemaal De Tuut, aan de Maas bij Appeltern, is van 1919 tot 1967 bijna 50 jaar in gebruik geweest. Dit is het enige, overgebleven stoomgemaal langs de Grote Rivieren in Gelderland dat nog werkt. Wanneer de sloten vol stonden in het Land van Maas en Waal, werd het water weggemalen, weggepompt, naar de Maas.in 1984 werd het inmiddels vervallen gemaal verkocht aan de Monumentenstichting, die het voor het nageslacht wilde behouden. Na jaren van restauratie is het stoomgemaal op 18 mei 2001 als museum heropend. De voormalige kolenloods is ingericht als bezoekerscentrum. Een uniek monument wat ik daarom graag wilde vereeuwigen..

Over Gerton Peters

Gerton Peters profielfotoFotografie is voor mij pure hobby en ik ben pas begin 2012 beginnen te werken met een spiegelreflexcamera. In eerste instantie ben ik gaan fotograferen om buiten in de natuur te kunnen zijn, wat je ook wel terugziet in mijn platen, maar het virus greep snel om zich heen en ben me meer gaan verdiepen in landschapsfotografie. Ik kan genieten van de heerlijke Hollandse luchten en uitzichten. De meeste van mijn foto?s zijn gemaakt in het oostelijk deel van de provincie Noor-Brabant met af en toe een uitschieter naar Noord-Limburg en het gebied van Maas en Waal in Gelderland.

Alle werken