De Twaalf Apostelen (Australië)

De Twaalf Apostelen (Australië) van Maurits Simons Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 161612

De Twaalf Apostelen (Australië) van Maurits Simons Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Omschrijving

"De Twaalf Apostelen (The Twelve Apostles) is een formatie van 12 rotsen aan de zuidkust van Australië in de staat Victoria. Ze zijn genoemd naar de twaalf apostelen van Jezus.

De rotsen zijn van kalkzandsteen en steken vlak voor het zandstrand van het Port Campbell National Park op uit zee. Langs de rotsen loopt de Great Ocean Road waarover veel toeristen reizen. De Twaalf Apostelen vormen een grote toeristische attractie. Het is mogelijk om er met een helikopter rondvluchten te maken."

Over Maurits Simons Fotografie

My real name is Maurits Simons, I am from Amsterdam, the Netherlands. I am still a beginner photographer. I first started taking photos in 2009, when I started backpacking in Australia for an half a year. Since then I have been to beautiful places in the world and I would like to share that with you!Gear:- Nikon D7000- AF-S NIKKOR 35mm 1:1.8GAF- NIKKOR 50mm 1:1.8D- GoPro Hero 3+Contact: maussuamstudios@gmail.com

Alle werken