De Verdronken Wereld

De Verdronken Wereld van Frans Blok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Verdronken Wereld

van Frans Blok

De Verdronken Wereld van Frans Blok

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 472981

10% woonseizoen korting!
Nog 7 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
216 194 gratis verzending!

Omschrijving

Hoe ziet de Aarde er uit als de ijskappen van Groenland en Antarctica smelten en de zeespiegel 65 meter stijgt? Nou, ongeveer zo...

Europa wordt een eilandenrijk, Zuid-Amerika en Australië krijgen er twee binnenzeeën bij, uit de overige continenten neemt de zee flinke happen. Antarctica en Groenland worden een soort Scandinavië.

Het gaat even duren, maar als de opwarming van de Aarde doorzet is dit de wereldkaart van het jaar 4000.

Dit werk wordt aangeboden door Frans Blok

Frans Blok profielfotoMijn werk bevindt zich in het grensgebied van fotografie, schilderkunst, computervisuals en grafisch ontwerp. Met mijn bedrijf 3Develop doe ik werk in opdracht maar dezelfde technieken, vaardigheden en software zet ik ook in voor het maken van vrij werk.Ik ben van oorsprong architect en ik woon in Rotterdam, vandaar dat de architectuur en de geschiedenis van die stad een belangrijke inspiratiebron vormen. Maar ook reizen naar onder andere IJsland en Groot-Brittannië, of wandelingen in Nederland, leveren veel materiaal op. Ontdekken en verbeelden, het zien en laten zien van kwaliteit en schoonheid, daar gaat het om in mijn werk.

Alle werken