De Verlaten Stad Pripjat in Tsjernobyl.

De Verlaten Stad Pripjat in Tsjernobyl. van Roman Robroek

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In winkelwagen

De Verlaten Stad Pripjat in Tsjernobyl. van Roman Robroek

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 593554
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
89 gratis verzending!
Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt

Omschrijving

Rondlopen in een enorme verlaten stad als deze is erg indrukwekkend. Ik kan niet wachten om hier ooit nog eens heen te reizen. Dit is een foto die ik heb gemaakt in Pripjat, Tsjernobyl.

Wil je alles weten over de geschiedenis van het ongeval in Tsjernobyl? Bekijk mijn blog:
https://romanrobroek.nl/visit-abandoned-city-pripyat/

Mijn eerste gedachte toen ik de verlaten stad Pripyat voor het eerst zag, was hoe groot die was. Ik verwachtte een grote stad met veel gebouwen, maar dit was enorm en er was zoveel te zien. De meeste gebouwen waren nog in vrij goede staat en er zijn nog veel details bewaard gebleven. Ze hadden alles. Bioscoop, scholen, kleuterscholen (15!), sportplekken, een postkantoor, een supermarkt, hotels, veel winkels, een kapper enzovoort. Tijdens het wandelen en rijden door de stad voelde het erg surrealistisch. Het is zo'n enorm gebied met zoveel verlaten gebouwen. Het is gemakkelijk voor te stellen dat hier meer dan 50.000 mensen woonden.

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek profielfotoMijn naam is Roman, een urban-geobsedeerde fotograaf, geboren en getogen in het betoverende Zuid-Limburg. Ik maak unieke foto's van prachtige verlaten plaatsen. Toen ik aan mijn urban-fotografie avontuur begon, zag ik meestal lege, verlaten en vervallen gebouwen. Het duurde niet lang totdat ik nieuwsgieriger werd. Wat was het verhaal achter die gebouwen? Wie woonde daar vroeger? Welk doel dienden deze objecten en waarom werden ze verlaten? Deze nieuwsgierigheid creëerde een hechte band tussen mij en urban-fotografie en ik heb sindsdien veel mooie locaties over de hele wereld bezocht. De mogelijkheid om een ​​kijkje achter gesloten deuren te nemen is echt een unieke ervaring, zowel ontspannend als verleidelijk tegelijkertijd. Ik dompel me onder in de omgeving, maar let ook op elke stap en luister aandachtig naar elk geluid en probeer geen aandacht te trekken.

Alle werken