De Visser Rotterdam onder de sterren

De Visser Rotterdam onder de sterren van Patrick Blom

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 302578

De Visser Rotterdam onder de sterren van Patrick Blom

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
81 gratis verzending!
De Visser Rotterdam onder de sterren van Patrick Blom

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Aan de rand van de Maas zit een reusachtige stalen geraamte van een man met een hengel te vissen. De visser is op initiatief van kunstenaar Ger C. Bout tot stand gekomen in samenwerking met leerlingen van diverse vak- en beroepsopleidingen in Rotterdam. Studenten van het Albeda Collega, de Haagse Hogeschool, TH Rijswijk en de Hogeschool van Rotterdam waren verantwoordelijk voor het lassen en in elkaar zetten van het beeld. De studenten van de hogescholen namen de berekeningen op zich. Het project was bedoeld om studenten van verschillende niveaus met elkaar te laten samenwerken en elkaar te inspireren om samen iets te maken waar ze trots op kunnen zijn. Diverse bedrijven hebben dit project ondersteund door de benodigde materialen te leveren.

Over Patrick Blom

Patrick Blom profielfotoPatrick is een Fotograaf met brede interesse in de fotografie.Van natuur en macro tot portretten naar landschappen via nachtfotografie en weer terug.Een hobby die steeds meer naar serieuze vormen uitgroeit.

Alle werken