De Vrijthof net na een regenbui van Nop Briex

Werkcode: 171 694 Kopieer de werkcode

Nop Briex profielfoto De Vrijthof in Maastricht door Nop Briex. Kwaliteitsreproducties hier op Werk aan de Muur. Origineel schilderij is te koop: www.briex.eu

Dit werk wordt aangeboden door Nop Briex

Hedendaagse beelden en zelfs die uit het verleden inspireren mij om ze te recyclen voor re-actionair hedendaags impressionistische kunst. Mijn tekeningen en schilderijen zijn schetsimpressies in een losse en vrije stijl, de schilderijen in een kleurrijk palet. Daarnaast vervaardig ik ook collages en digitale kunstwerken of vind ik nieuwe inspiraties en composities door verfstreken uit bestaande werken. Ik werk snel, vanuit de emotie, wars van perfectie, behoedzaam om niet te vervallen in details en oneindeloos gepriegel.

Composities in bijna onafgewerkte staat, werken die deel uit maken van de hedendaagse impressionistische prikkel. Evoluerend naar een meer bevragend abstract essentieel hedendaags verbeeldend expressief impressionisme.

Met het internet worden we overladen met duizenden beelden per dag, prachtig. Maar heeft originele kunst aan de muur dan nog een toekomst? Ja, u kunt ze aanraken, voelen, ruiken. Schilderijen en tekeningen die u ontroeren en prikkelen, die u aandacht schenken en u iedere dag in een bad van totale ontspanning en plezier onderdompelen. Men beweert dat ik een van de meest gewaardeerde en gerenommeerde na-oorlogse kunstschilders uit Zuid Limburg ben. Ik verkoop mijn originele werken over de hele wereld. De samenwerking met Werk aan de Muur / Oh my Prints stel ik zeer op prijs omdat mijn originelen nu ook via excellente, kwalitatief hoogwaardige re-producties voor iedereen betaalbaar zijn.

Meer weten over Nop Briex?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

DJ Moedt
Nederland
5 / 5

Prachtige kwaliteit.
Ik had al eerder een canvas gekocht bij werkaandemuur en dat was erg goed bevallen. Zo ook deze keer, keurig verpakt kwamen de twee schilderijen aan. En ze zijn weer prachtig. Omdat er al een ophanglipje aan zit kon ik ze makkelijk ophangen en nu hangen ze te pronken aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Rob
Nederland
5 / 5

Persoonlijke en heldere communicatie. Een geweldig product: akoestisch doek met geluidsabsorberende panelen: een eyecatcher en fantastische geluidsdemping ineen. Meer dan prachtig geprint.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Rien
Nederland
5 / 5

Geweldig, top bedrijf!
Heb onlangs 2 werken besteld, de eerste was tijdens verzending beschadigd, na melding heel snel een nieuw exemplaar ontvangen, top! Hele goede service.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Joyce
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Makkelijk om te bestellen. De werk aan de muur-app werkt super handig. Het akoestisch paneel werkt echt! Het product ziet er strak en mooi uit en is makkelijk te monteren. Helemaal blij met onze werk aan de muur. En er volgen er nog zeker!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
Noel
Nederland
4.5 / 5

mooi aanbod en materiaalkeuzen goede info over besteltraject en netjes en snel geleverd

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
Sander
Nederland
4.5 / 5

Snelle levering en goede kwaliteit
Het werk werd snel geleverd en was eenvoudig zelf in elkaar te zetten en op te hangen. De kwaliteit is top.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Anneke
Nederland
5 / 5

Direct antwoord op mail en perfect product
Geweldig. Direct reactie op mail en geweldig product. Zeer tevreden en blij met product.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Corry
Nederland
5 / 5

Snelle reacties, goede materialen, mooie website.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2016
Christi
Nederland
4 / 5

Goede communicatie vooraf via de mail en per telefoon.Fijn dat er zo mee gedacht wordt en dat er advies gegeven wordt.Snelle levering, prima kwaliteit! Mede hierdoor zijn we erg blij met het resultaat. .

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018
Cees
Nederland
5 / 5

Geweldig
Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Danny & Odette
Nederland
5 / 5

Breed aanbod, bestellingen eenvoudig te plaatsen, houden je goed op de hoogte tijdens productie, correcte levering en een heel mooi product geleverd gekregen. Goede prijs kwaliteit verhouding!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2019

Plus- en minpunten

  • Stevig fotopapier
  • Fine-art afdrukkwaliteit
  • Te gebruiken met eigen lijst
  • Niet direct op te hangen zonder een lijst

Hoge kwaliteit kunstfotoprints

Fotoprints worden geprint op 260 grams zwaar satijn fotopapier. Je favoriete werk wordt geprint op de beste printers met hoge kwaliteit inkten. De inkten beschermen tegen UV-licht en verkleuringen. De print zal niet vervagen.

Meer weten?

Meer over Fotoprint en de andere materialen vind je op:

Koop dit schilderij De Vrijthof net na een regenbui van Nop Briex als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 15 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
166,-149,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!