De Wilhelminapier bij Avond

van Paul Kampman

- Werkcode: 78 780

Paul Kampman over De Wilhelminapier bij Avond

De Wilhelminapier is een hoogstedelijk gebied op de Kop van Zuid in Rotterdam.
Het langwerpig gebied is gelegen langs de Nieuwe Maas aan de voet van de Erasmusbrug en wordt sinds de eeuwwisseling gekenmerkt door hoogbouw en moderne voorzieningen. Nabij de Wilhelminapier is sinds 1997 het metrostation Wilhelminaplein gevestigd. Sinds 2001 bevindt het nieuwe Luxor Theater zich op de Wilhelminapier. Eind 2010 werd hier ook de hoogste woontoren van Nederland, New Orleans met LantarenVenster afgerond. Verder is de Pier nog volop in ontwikkeling. De bouw van De Rotterdam is bijna afgerond. Deze bereikte in 2013 het hoogste punt van 150 meter.[1] Eind 2013 werd het gebouw dat ontworpen is door Rem Koolhaas opgeleverd.
De Wilhelminapier bij Avond vind je in de categorieën Architectuur, Avond, Erasmusbrug, Fotografie, Rotterdam en Zwanen.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor De Wilhelminapier bij Avond op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

De Wilhelminapier bij Avond van Paul Kampman

Koop de foto De Wilhelminapier bij Avond van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 78 780
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
193,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden