De Zuidersluis in IJmuiden

De Zuidersluis in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Werkcode: 150179

De Zuidersluis in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
96 gratis verzending!
De Zuidersluis in IJmuiden van Ko van Leeuwen

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

De Zuidersluis in IJmuiden. Samen met de Kleine Sluis waren dit de eerste sluizen van IJmuiden na het openen van het Noordzeekanaal in 1876. Via het Noordzeekanaal kunnen zeeschepen naar Amsterdam varen. Toen de schepen groter werden zijn er grotere sluizen gebouwd. Nu wordt de Zuidersluis voornamelijk gebruikt voor binnenvaartschepen, jachten en sleepboten.

De Zuidersluis is 111 meter lang en 18 meter breed. De diepang is 8 meter. De rode draaibrug is van na de Tweede Wereldoorlog.

Over Ko van Leeuwen

Ko van Leeuwen profielfotoKo van Leeuwen is fotograaf in IJmuiden. Wat hier wordt getoond is zijn vrije werk. De voorliefde voor scheepvaart, natuur en Schotland komt duidelijk naar voren. Daarnaast komen er straks ook albums met panoramafoto's Ko van Leeuwen werkt ook als bedrijfs- en persfotograaf voor lokale bedrijven, regionale media en maakt videoverslaggeving voor diverse televisiezenders.

Alle werken